Salgs- og leveringsbetingelser

Ret til prisændringer forbeholdes uden varsel. Vi tager forbehold for trykfejl.

Generelt

Ret til prisændringer forbeholdes uden varsel. Vi tager forbehold for trykfejl

Levering

Hvor intet andet er anført: ab lager eller fabrik. Ved postpakker beregnes ekspeditionsgebyr på kr. 30,-. Vi forbeholder os ret til at beregne hjemtagelsesfragt på ikke lagervarer.

Hvis du bestiller lagervarer inden kl. 12.00 kan de afsendes den samme dag.

Ved erstatning og produktansvar kan køber kræve erstatning i henhold til dansk lovgivning. Hartving kan dog kun gøres erstatningsansvarlig for varernes værdi og ikke for driftstab, avancetab eller andre lignende tab.

Betaling

Løbende måned + 30 dage eller 8 dage - 1%

Alle priser er eksklusive moms.
Ret til prisændringer forbeholdes uden varsel.

HARTVING ApS har ejendomsretten til solgte varer, indtil varerne er fuldt betalt.

Persondataregler

Nye persondataregler fra 25. maj 2018

De nye EU-regler omkring personlige oplysninger træder i kraft d. 25.maj 2018. Det betyder, at der kommer nogle nye krav til, hvordan vi bruger og opbevarer dine oplysninger.
Behandling af personoplysninger
Som kunde hos HARTVING, har du afgivet nogle oplysninger, såsom navn, adresse, e-mail og mobilnummer. Disse oplysningerne anvendes til at administrere din konto hos HARTVING samt til markedsføringsformål.
HARTVING er ansvarlig for, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende ret. Som kunde hos HARTVING har du efter gældende ret nogle rettigheder, herunder altid at kunne få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, få oplysningerne rettet eller slettet, såfremt de er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante.

Vil du gøre brug af dine rettigheder skal du blot kontakte HARTVING.

Hartving Planteskoleartikler Handelsbetingelser